Co se stane, když resetujete nastavení Androidu na tovární nastavení?

V zařízeních založených na operačním systému Android existuje část, pomocí které můžete obnovit nastavení (Hard Reset) tabletu nebo smartphonu, o kterém jsme mimochodem již mluvili. Někteří uživatelé jsou zvědaví, co se stane.

Obnovení továrního nastavení je pro uživatele nezbytné, pokud chce například získat zařízení v původní podobě, protože při resetování nastavení jsou odstraněna absolutně všechna data, včetně fotografií, videí, aplikací a dalších souborů, a systém se vrátí do původního stavu, včetně všechna nastavení. Z tohoto důvodu je nutné provést zálohu - ukládání dat pro případ, že budete muset provést Hard Reset. Telefonní čísla lze načíst pomocí účtu Google, pokud jsou tyto informace synchronizovány s vaším účtem.

Příklad založený na smartphonu Huawei. Jdi do nastavení.

Vyberte sekci „Systém“.

Zde - řádek „Reset“.

Poté klikněte na „Resetovat telefon“.

Zbývá pouze klepnout na tlačítko „Obnovit nastavení telefonu“.

Mimochodem, můžete použít vyhledávání v nabídce pro resetovací klávesu .

Existují i ​​další důvody pro obnovení továrního nastavení. Zařízení tedy může začít pracovat pomalu, objeví se zpomalení, závady atd. Pokud je to spojeno s jakoukoli aplikací, je vhodné ji odstranit a zkontrolovat výkon systému, ale pokud nevíte, o co jde, můžete nastavení resetovat.

Jedinou nevýhodou obnovení továrního nastavení je tedy ztráta dat, na kterou systém varuje. Někteří uživatelé to nevědí a pak se diví, kam se všechny jejich fotografie, hudební skladby, videa atd. Podělaly. Ještě jednou, pokud tato data potřebujete, před resetováním je přeneste někam jinam, například do počítače nebo cloudového úložiště. Po resetování si je můžete stáhnout zpět do svého zařízení.

Doporučená

Jak nastavím počasí na obrazovce telefonu Android?
Malá a velká písmena pro přístupový kód pro iPhone
Telefon říká „Není zaregistrován v síti.“ Co dělat?